ARION Original Adult Medium Breed Salmon & Rice - felnőtt, közepes testű kutyának szárazeledel lazaccal és rizzsel Nagyobb

ARION Original Adult Medium Breed Salmon & Rice - felnőtt, közepes testű kutyának szárazeledel lazaccal és rizzsel

Új termék

ARION Original Adult Medium Salmon & Rice gluténmentes, teljesértékű szárazeledel kifejlett kutyák számára. Az összetétel a kutyák speciális táplálkozási igényeire szabva pozitívan befolyásolja a bőr és szőrzet alakulását, és hozzájárul az életminőség jelentős javulásához, különösen az érzékeny és száraz bőrű, allergiás reakciókra hajlamos kutyák esetében.

Bővebb leírás

Adatlap

Kiszerelés 3 és 12 Kg-os kiszerelésben kapható

Egyéb infó

A helyes táplálkozás és az egészséges életmód a kutyák esetében is összefügg.  A természetben a kutyák maguk állítják össze étrendjüket, a házikedvencek esetében azonban a gazdáé a döntés. Az Arion Original Medium optimális táplálékforrás, mely minden szempontból figyelembe veszi a kutya anyagcseréjét is.

A gondosan kiválasztott hozzávalók jellemzői a jól emészthetőség, a megfelelő tápanyagellátás és a tökéletes íz. A vitaminok, nyomelemek, prebiotikumok és antioxidánsok kiegyensúlyozott összetétele támogatja a szervek működését, az optimális emésztést, ami létfontosságú a kutya élete során. 

ÖSSZETÉTEL

Rizs (47%), lazac (dehydratált 29%), állati zsír, csirke, borsó, sörélesztő, hydrolizált állati fehérje, répapép, burgonya, ásványok, halolaj, só, dikalcium foszfát, kálcium karbonát, zöld tea, FOS, MOS, szőlőmag, rozmaring

Felnőtt kutya súlya
Ajánlott napi adag
Elosztva két étkezésre naponta

10-15 kg

175-220 g

15-20 kg

220-265 g

20-25 kg

265-310 g

FŐ JELLEMZŐK

  • Prebiotikus hatás
  • Bőrvédelem
  • Antioxidáns