Breeder kölyök tápok 7 terméket találtam.

Mutat 1 - 7 / 7
 • Előnézet
  15 508 Ft‎ raktáron

  A kis termetű kutyák testtömege felnőtt korukban sem éri el a 10 kg-t. A növekedésük legnagyobb részét az első hat hónap során végzik, ezért rendkívül fontos, hogy ez alatt az időszak alatt gazdag beltartalommal rendelkező és kiemelt minőségű alapanyagokból készült táplálékkal lássuk el őket.

  15 508 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  12 436 Ft‎ raktáron

  Ez a fiatal kutyák számára kifejlesztett kutyatáp bármely méretcsoportba tartozó fajta egyedeinek adható 12 hónapos korig (nagy méretű kutyák számára 18 hónapos korig), a kölyöktáp és a felnőtt táp adagolása közötti időszakban. A táp kiegyensúlyozott beltartalmi értékei, könnyű emészthetősége és nagyarányú felszívódása gondoskodik a kutya jóltápláltságáról.

  12 436 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  14 664 Ft‎ raktáron

  A közepes termetű kutyák kölykei számára kifejlesztett prémium kutyatáp kizárólag kiemelkedő minőségű alapanyagokból készült. A táp alkalmazását a szoptatásról való átállás után (az ARION  BREEDER Starter táp adagolását követően), egészen 12 hónapos korig javasoljuk, ekkor lehet váltani a felnőtt tápra.

  14 664 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  13 919 Ft‎ raktáron

  A nagy termetű kutyafajták a kicsiknél hosszabb idő alatt fejlődnek ki teljes méretükre. A kicsikhez képest lassabban, de a nagy testű kutya méreteihez képest viharos sebességgel végbemenő fejlődési folyamat miatt a csontjaik és ízületeik nagy terhelésnek vannak kitéve, mind a növekedés, mind a gyermekkort végigkísérő játék és futkározás folyamán is. 

  13 919 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  15 594 Ft‎ raktáron

  A csodálatos ausztrál bárányhús az egyik legkiválóbb fehérjeforrás minden korban levő kutya számára. A bárányhús nagy hatékonysággal emészthető húsfajta, az ausztrál gazdáktól származó állatok pedig kiváló minőséget képviselnek.

  15 594 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  18 838 Ft‎ raktáron

  z ARION BREEDER Puppy Salmon & Rice a közepes termetű fajták kölykei számára kifejlesztett speciális táp. A hatékonyan emészthető lazac könnyen hozzáférhető fehérjeforrást kínál a gyomor- és bélproblémákra hajlamos egyedeknek, illetve biztonságos alternatívát jelent a táplálékallergiák esetén. A lazacban található tápanyagok nagy arányban hasznosulnak...

  18 838 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  22 155 Ft‎ raktáron

  A kölyökkutyák emésztőrendszere számára óriási lépést jelent az átállás az anyatejről a szilárd táplálékra. Ezek a napok meghatározó jelentőséggel bírnak több szempontból is: az első élmények meghatározzák a kiskutyák táplálkozáshoz való viszonyát, és megalapozzák az emésztőszervek megfelelő működését.

  22 155 Ft‎
  raktáron
Mutat 1 - 7 / 7