Népszerű eladások

Információk

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Népszerű eladások

Mutat 1 - 6 / 6
 • Előnézet
  2 450 Ft‎ raktáron

  Sajátosságok A kálcium és a foszfor a tápanyagháztartásban fontos szerepet játszik. Ezen anyagok nem megfelelő aránya csontlágyuláshoz vagy túl merev csontozathoz vezetnek. A BEWI-DOG FKM 45 csontliszt különösen sok hús etetése esetén ajánlott. 15 % kálciumot tartalmaz.

  2 450 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  15 508 Ft‎ raktáron

  A kis termetű kutyák testtömege felnőtt korukban sem éri el a 10 kg-t. A növekedésük legnagyobb részét az első hat hónap során végzik, ezért rendkívül fontos, hogy ez alatt az időszak alatt gazdag beltartalommal rendelkező és kiemelt minőségű alapanyagokból készült táplálékkal lássuk el őket.

  15 508 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  15 145 Ft‎ raktáron

  Ez a kutyatáp a középtermetű kutyafajták azon egyedei számára jelent kiváló és megnyugtató megoldást a táplálás terén, amelyek ételallergiára és emésztési problémákra hajlamosak. A felnőtt kutyák takarmányozására ajánljuk 12 hónapos kortól 6 éves korig.

  15 145 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  13 919 Ft‎ raktáron

  A nagy termetű kutyafajták a kicsiknél hosszabb idő alatt fejlődnek ki teljes méretükre. A kicsikhez képest lassabban, de a nagy testű kutya méreteihez képest viharos sebességgel végbemenő fejlődési folyamat miatt a csontjaik és ízületeik nagy terhelésnek vannak kitéve, mind a növekedés, mind a gyermekkort végigkísérő játék és futkározás folyamán is. 

  13 919 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  17 457 Ft‎ raktáron

  Ezt a tápot a felnőtt kutyák táplálkozási igényeihez fejlesztettük ki, a közepes méretcsoportba tartozó fajtának takarmányozására, amelyek kifejlett kori mérete nem haladja meg a 25 kg-t. Az adagolását 12 hónapos kortól hat éves korig ajánljuk.

  17 457 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  22 155 Ft‎ raktáron

  A kölyökkutyák emésztőrendszere számára óriási lépést jelent az átállás az anyatejről a szilárd táplálékra. Ezek a napok meghatározó jelentőséggel bírnak több szempontból is: az első élmények meghatározzák a kiskutyák táplálkozáshoz való viszonyát, és megalapozzák az emésztőszervek megfelelő működését.

  22 155 Ft‎
  raktáron
Mutat 1 - 6 / 6