Népszerű eladások

Információk

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Népszerű eladások

Mutat 1 - 4 / 4
 • Előnézet
  2 450 Ft‎ raktáron

  Sajátosságok A kálcium és a foszfor a tápanyagháztartásban fontos szerepet játszik. Ezen anyagok nem megfelelő aránya csontlágyuláshoz vagy túl merev csontozathoz vezetnek. A BEWI-DOG FKM 45 csontliszt különösen sok hús etetése esetén ajánlott. 15 % kálciumot tartalmaz.

  2 450 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  13 919 Ft‎ raktáron

  A nagy termetű kutyafajták a kicsiknél hosszabb idő alatt fejlődnek ki teljes méretükre. A kicsikhez képest lassabban, de a nagy testű kutya méreteihez képest viharos sebességgel végbemenő fejlődési folyamat miatt a csontjaik és ízületeik nagy terhelésnek vannak kitéve, mind a növekedés, mind a gyermekkort végigkísérő játék és futkározás folyamán is. 

  13 919 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  17 457 Ft‎ raktáron

  Ezt a tápot a felnőtt kutyák táplálkozási igényeihez fejlesztettük ki, a közepes méretcsoportba tartozó fajtának takarmányozására, amelyek kifejlett kori mérete nem haladja meg a 25 kg-t. Az adagolását 12 hónapos kortól hat éves korig ajánljuk.

  17 457 Ft‎
  raktáron
 • Előnézet
  22 155 Ft‎ raktáron

  A kölyökkutyák emésztőrendszere számára óriási lépést jelent az átállás az anyatejről a szilárd táplálékra. Ezek a napok meghatározó jelentőséggel bírnak több szempontból is: az első élmények meghatározzák a kiskutyák táplálkozáshoz való viszonyát, és megalapozzák az emésztőszervek megfelelő működését.

  22 155 Ft‎
  raktáron
Mutat 1 - 4 / 4